domain
Kur duhet ndryshuar emri i domain-it?

Ka shumë arsye pse mund të keni nevojë të ndryshoni emrin e domain-it të faqes suaj. Ju mund të jeni […]

email
Pse j’u duhet patjetër një adresë emaili profesionale?

Këtu janë disa arsye se pse ju duhet absolutisht një adresë e-mail profesional për biznesin tuaj. Profesional Një email i […]

5 Gabime që duhen shmangur në WordPress
5 Gabime që duhen shmangur në WordPress

1. Faqja nuk është përshtatur për paisje mobile Pajisjet celulare po bëhen shpejt mënyra më e zakonshme e lundrimit në […]

Si të krijoni një logo për biznesin tuaj?

Logot janë simbole të përbëra nga tekste dhe imazhe që na ndihmojnë të identifikojmë markat që na pëlqejnë. Por ata […]

Si të reklamoni faqen tuaj të internetit?

Ju mund të keni produktin dhe shërbimin më të mirë, por pa reklama efektive, askush nuk do të dijë për […]

Idetë më të mira të biznesit online që mund të filloni në 2019-n

Çdokush mund të fillojë një biznes online për të bërë para. Sot ka shumë mënyra që mund të përdorni për […]

Si të tërhiqni audiencën me postimet tuaja.

Tërheqja e audiencës në mediat sociale është një mënyrë e shkëlqyeshme për të ndërtuar më shumë lidhje me klientët potencialë. […]

WHMCS
Çfarë është WHMCS?

WHMCS software është menaxhimi i klientëve, faturimi dhe mbështetje për bizneset e web hosting. Duke përdorur këtë mjet, ofruesit e […]

Çfarë MailChannels delivery?

MailChannels Cloud është një SMTP (Simple Mail Transfer Protocol), shërbim që kontrollon dhe identifikon spammers në rrjet dhe eliminon problemet […]

joomla
Çfarë është Joomla?

Joomla është një nga sistemet më të njohura të menaxhimit të përmbajtjes (CMS) në botë që ju lejon të krijoni […]