Çfarë janë WordPress Shortcode?
Çfarë janë WordPress Shortcodes?

Shumë persona pyesin se çfarë janë Shortcodes në WordPress. Në këtë artikull të shkurtër, ju do të kuptoni rëndësinë e […]

Si të reklamoni në Google
Si të reklamoni në Google

Reklamimi në Google është një nga zgjedhjet më të mira që mund të bëni për të zgjeruar biznesin tuaj. Google […]

Çfarë është Softaculous dhe si përdoret?
Çfarë është Softaculous dhe si përdoret?

Çfarë është Softaculous? Softaculous lejon instalimin e aplikacioneve në internet me klikimin e një butoni. Një shumëllojshmëri e gjerë e […]

Shtojcat më të mira të WordPress për SEO
Shtojcat më të mira të WordPress për SEO

SEO është shumë i rëndësishëm për çdo faqe interneti. Për optimizimin e motorëve të kërkimit ju nevojiten disa shtojca SEO.Në […]

5 Gabime që duhen shmangur në WordPress
5 Gabime që duhen shmangur në WordPress

1. Faqja nuk është përshtatur për paisje mobile Pajisjet celulare po bëhen shpejt mënyra më e zakonshme e lundrimit në […]