Node.js
Çfarë është Node.js?

Node.js është një mjedis runtime JavaScript. Mjedisi i Node përfshin gjithçka që ju nevojitet për të ekzekutuar një program të […]

What is WordPress
Çfarë është WordPress?

WordPress është mënyra më e thjeshtë dhe më popullore për të krijuar një faqe interneti ose një blog. Mund të […]