Çfarë MailChannels delivery?

MailChannels Cloud është një SMTP (Simple Mail Transfer Protocol), shërbim që kontrollon dhe identifikon spammers në rrjet dhe eliminon problemet […]

Çfarë është SSH Access?

SSH, ose Secure Shell, është një protokoll që lejon përdoruesit të kontrollojnë dhe modifikojnë serverët e tyre në Internet. Secure […]

what is JetBackup
Çfarë është JetBackup?

JetBackup është një zgjidhje kryesore backup për cPanel. JetBackup ju lejon t’i bëni backup llogarisë tuaj cPanel shpejt dhe me […]

Imunify360
Çfarë është Imunify360?

Imunify360 është një zgjidhje e fuqishme sigurie për të gjithë serverat e Linux web. Faqet e platformave të bazuara në […]

ssl
Çfarë është SSL dhe Let’s Encrypt SSL?

Një nga komponentët më të rëndësishëm të biznesit online është krijimi i një ambienti të besueshëm ku klientët potencialë të […]

Avantazhet e Litespeed

Shpejtësia konsiderohet si një nga faktorët më të rëndësishëm që përdoruesit të qëndrojnë në faqen tuaj. LiteSpeed jo vetëm që […]

Web Security- ImunifyAV
Tashmë Web hosting i sigurt me GreenHost dhe ImunifyAV!

ImunifyAv, Skaneri i fuqishëm kundër Malware tani në GreenHost.al FALAS! Siguria e faqes tuaj nuk do te jete nje shqetesim […]