Çfarë është Softaculous dhe si përdoret?
Çfarë është Softaculous dhe si përdoret?

Çfarë është Softaculous? Softaculous lejon instalimin e aplikacioneve në internet me klikimin e një butoni. Një shumëllojshmëri e gjerë e […]

email
Pse j’u duhet patjetër një adresë emaili profesionale?

Këtu janë disa arsye se pse ju duhet absolutisht një adresë e-mail profesional për biznesin tuaj. Profesional Një email i […]

WHMCS
Çfarë është WHMCS?

WHMCS software është menaxhimi i klientëve, faturimi dhe mbështetje për bizneset e web hosting. Duke përdorur këtë mjet, ofruesit e […]

Çfarë MailChannels delivery?

MailChannels Cloud është një SMTP (Simple Mail Transfer Protocol), shërbim që kontrollon dhe identifikon spammers në rrjet dhe eliminon problemet […]

joomla
Çfarë është Joomla?

Joomla është një nga sistemet më të njohura të menaxhimit të përmbajtjes (CMS) në botë që ju lejon të krijoni […]

cpanel
Çfarë është cPanel?

cPanel është një panel kontrolli që lejon menaxhimin e faqeve  nga një ndërfaqe e bazuar në ueb. Pa cPanel, ju […]

MariaDB
Çfarë është MariaDB?

MariaDB është një sistem i menaxhimit të bazës së të dhënave me burim të hapur që është një zëvendësim i […]

php
Çfarë është PHP 7.3?

PHP është gjuha e skriptimit më e përdorur me mbi 80% të faqeve në internetit. PHP përshtatet lehtësisht në HTML, […]

Çfarë është PostgreSQL?

PostgreSQL është një sistem i përgjithshëm i menaxhimit të bazës së të dhënave dhe në të njejtën kohë, sistemi më […]

Çfarë është Ruby on Rails?

Rails janë një nga sistemet e shumta në botën e programimit të aplikacioneve dhe zhvillimit të uebit. Këto sisteme janë […]