domain
Kur duhet ndryshuar emri i domain-it?

Ka shumë arsye pse mund të keni nevojë të ndryshoni emrin e domain-it të faqes suaj. Ju mund të jeni […]

WHMCS
Çfarë është WHMCS?

WHMCS software është menaxhimi i klientëve, faturimi dhe mbështetje për bizneset e web hosting. Duke përdorur këtë mjet, ofruesit e […]

Si të blejmë një domain?

Në këtë postim do të mësoni se çfarë është emri i domain-it në të vërtetë dhe si mund ta blejmë […]