Si të zgjidhni një emër unik për biznesin tuaj

Një nga hapat më të rëndësishëm dhe potencialisht sfidues për fillimin e një biznesi është zgjedhja e një emri biznesi. […]

Si të fitoni besimin e klientëve tuaj me faqen e internetit

Para se të blejnë nga ju, klientët vëzhgojnë shërbimet dhe produktet tuaja. Nëse po përpiqeni të tërhiqni klientë dhe të […]

Si të krijoni një logo për biznesin tuaj?

Logot janë simbole të përbëra nga tekste dhe imazhe që na ndihmojnë të identifikojmë markat që na pëlqejnë. Por ata […]

Idetë më të mira të biznesit online që mund të filloni në 2019-n

Çdokush mund të fillojë një biznes online për të bërë para. Sot ka shumë mënyra që mund të përdorni për […]

A ka nevojë biznesi juaj për një faqe interneti?
A ka nevojë biznesi juaj për një faqe interneti?

Shumë persona që kanë biznes i bëjnë pyetje vetes nëse kanë nevojë për një faqe interneti. Një faqe interneti mund […]

Çfarë është dhe cilat janë hapat për krijimin e një faqeje WooCommerce.
Çfarë është dhe cilat janë hapat për krijimin e një faqeje WooCommerce.

WooCommerce ju ndihmon të ndërtoni një dyqan eCommerce duke përdorur WordPress. WooCommerce është një shtojcë që integrohet lehtësisht me faqen […]