Çfarë janë WordPress Shortcode?
Çfarë janë WordPress Shortcodes?

Shumë persona pyesin se çfarë janë Shortcodes në WordPress. Në këtë artikull të shkurtër, ju do të kuptoni rëndësinë e […]

Si të reklamoni në Google
Si të reklamoni në Google

Reklamimi në Google është një nga zgjedhjet më të mira që mund të bëni për të zgjeruar biznesin tuaj. Google […]

Çfarë është Softaculous dhe si përdoret?
Çfarë është Softaculous dhe si përdoret?

Çfarë është Softaculous? Softaculous lejon instalimin e aplikacioneve në internet me klikimin e një butoni. Një shumëllojshmëri e gjerë e […]

5 Arsye se pse eCommerce është i rëndësishëm për biznesin tuaj.
5 Arsye se pse eCommerce është i rëndësishëm për biznesin tuaj.

Ka një numër të madh biznesesh që mund të përfitojnë nga faqja ecommerce, ku ata mund të shesin produkte ose […]

Si të zgjidhni një emër unik për biznesin tuaj

Një nga hapat më të rëndësishëm dhe potencialisht sfidues për fillimin e një biznesi është zgjedhja e një emri biznesi. […]

Si të keni më shumë followers në Instagram

Instagram është një nga rrjetet më të njohura të mediave sociale me mbi 200 milion anëtarë aktivë mujorë që ndajnë […]

Shtojcat më të mira të WordPress për SEO
Shtojcat më të mira të WordPress për SEO

SEO është shumë i rëndësishëm për çdo faqe interneti. Për optimizimin e motorëve të kërkimit ju nevojiten disa shtojca SEO.Në […]

Pse duhet të zgjidhni WooCommerce?
Pse duhet të zgjidhni WooCommerce?

Mijëra biznese po fillojnë të lançojnë bizneset e tyre online. WooCommerce është zgjidhja më e mirë. Në këtë artikull do […]

10 Mënyra për më shumë trafik në blog.

Dëshiron më shumë trafik në blog? Këtu janë disa këshilla për të tërhequr më shumë vizitorë në faqen tuaj: 1. […]

Si të fitoni besimin e klientëve tuaj me faqen e internetit

Para se të blejnë nga ju, klientët vëzhgojnë shërbimet dhe produktet tuaja. Nëse po përpiqeni të tërhiqni klientë dhe të […]